U vody

U vody

Anotace: S dívkou u vody

Sbírka: Krásný širý svět

U vody, blízko lesa,
tam moje srdce plesá,
tam jsme láskou opojeni,
tam došlo k našemu spojení.

Ručník v trávě, na ručníku tráva,
šum vody a tvá řeč dravá.
A s každým dotykem dalším,
se s tebou k nebi vznáším.

V dáli, v campu zní hlasy,
nevadí, když chvějí se tvé řasy.
Je to tak, jak jsi chtěla,
když spojují se naše těla.

Tam u vody, krásný čin,
opět jsme hříšní bez vin.
Tam u vody jsme spolu,
dosáhli stejného vrcholu.

Autor Maggot7, 18.01.2016
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí