Mráz

Mráz

Anotace: ...mráz i někdy zahřeje..

Mráz maluje tvářičky
svoji bílou pastelkou
a já tvoje nožičky
jazýčkem nezbedou

mráz maluje na okna
perletové obrazce
kde panna nevinná
zatouží po lásce
Autor vodnař, 19.01.2016
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí