Temný nach

Temný nach

Anotace: ...smutek i radost..

Když máš v očích smutek
a na duši splín
našel si jen pátek
a třináctý stín

když nemáš v očích žal
a na duši temný nach
cítíš se jak mocný král
pozvánkových snah

stáváš se vyvoleným
návštěvou u víly
líbáš nožky po setmění
v silonkové přízi

dotýkáš se hebké kůže
s vonícím nádechem
kvetoucí růže
jazýčkem a polibkem
Autor vodnař, 08.02.2016
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí