Taneční

Taneční

Anotace: ...souznění v tanci..

Kdo rád tančí polku
či ohnivé tango
netopí se v smutku
i když hrají largo

kdo rád tančí valčík
neroní pláč v tichu
a když spustí kvapík
má srdce plné smíchu

kdo rád v tanci plouží
v srdci bývá mlád
po líbání touží
tvých nožkových vnad

kdo i dobře tančí
mezi kapkami deště
životem dál kráčí
přisátý jak klíště
Autor vodnař, 03.03.2016
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí