Otevřená báseň J. Nohavicovi

Otevřená báseň J. Nohavicovi

Anotace: Začala jsem "Zatímco se koupeš" a už se vezu několik hodin

Básník, který mi změnil žití,
stál při mě jak za bezcitně zlého,
tak mi umožnil lehkost bytí,
změnil život na něco snesitelného.

Na vašich písních vážím lásku,
na gramy, kilogramy, i pár tun,
nahraji písně na starou pásku,
a jednou si z nich postavím dům.

Provedl jste mě pubertou, životem,
děkuji, muži, jež jediný neodcházel,
když naslouchám těm jejich něžnostem,
a co teprve, když mi ještě scházel.

Já chci zatracenou poezii,
vy jste mi ji dal, převzácný pane.
Nikdy dostatečně nepoděkuji,
vím, že tam budete, až láska vzplane.
Autor someone.else, 09.03.2016
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a stodoly... aaaach

10.03.2016 09:40:36 | maryshka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí