Touha

Touha

Anotace: Napříč srdcem, napříč zemí, napříč oblohou, moje touhy jdou. Stále toužím, stále věřím, že jdu blí...

Napříč srdcem, napříč zemí, napříč oblohou,
moje touhy jdou.
Stále toužím, stále věřím, že jdu blíže ke tvým dveřím......
Moje touha stále hřeje, moje srdce láska hladí.
Přijď a zůstaň malou chvíli, přijď a zůstaň třeba déle,
každá chvíle nádherná je, je to úžasné a skvělé.
Láska nezná omezení, láska nemá hranice,
nezná žádná nařízení, buď je a nebo není........
Jestli radost přínáší ti, je to láska.
Jestli trápení a bol, je to jen tvůj boj....
Objímám tě, miluji tě.
Láska
Autor niki, 02.04.2016
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí