Óda na Měsíc

Óda na Měsíc

Anotace: .

 

 

                  

                   Hle, Luna

                   ta básníky vzývaná

                   večerní kočovnice

 

                   po nebi putuje

                   studeným okem vše sleduje

                   poslouchá vytí vlků

 

                   mezi mraky se schovává

                   lidem pokoje nedává

                   neklidné myšlenky vzbouzí

 

                   Poutníku bledý

                   už jdi spát

                   zítra zas budeme hrát

                   nebeský škatulata

 

 

 

 

Autor Julien, 21.04.2016
Přečteno 656x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí