Na konci cesty

Na konci cesty

Anotace: Vůbec první šuplíkovka naprostého amatéra. Půl na půl pravda s iluzí z běžného života.

Vše co sis přála
mohla jsi mít
Jen s ohněm sis hrála
už můžeš jen snít

Do pekla a zpátky
donutila jsi mě jít
V hlavě stálé zmatky
hledat chuť žít

Jsi jen mladá holka
nevíš co chceš
I ty budeš velká
poznáš svou faleš

Nenech se svést
vstaň a buď silná
nesnaž se mást
snaž se být jiná

Láska, věrnost, zodpovědnost
nejsou planá slova
budeš mít na sebe zlost
přijde to znova

Tohle je jiný svět
nezůstane ti dvacet
zkoušíš co vše lze smět
nikdo se nebude vracet

Teď chceš byt šťastná
večer zůstáváš sama
Mokrý polštář prozradí
že nebudeš dáma

Až přijde ten pravý
a ty budeš si jistá
Bude ti oporou
pro syna skvělej táta

Pak opona spadne
to špatné se vrátí
Nikdo nezůstane
jen slzy, prášky a pití
Autor Replast, 09.05.2016
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, bogen, kiksik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip za těžké téma...;-)

10.05.2016 16:03:37 | bogen

Na prvotinu pěkné. Určitě vypiluješ ty slovní spojení aby to trošku líp ladilo. Ale jako celek hezká :) mimochodem vítej na Literu :)

09.05.2016 17:49:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí