Ty uzamykáš dveře...

Ty uzamykáš dveře...

Anotace: no comment...

Ty uzamykáš dveře,

pak v těžkém železném zámku otočíš klíčem.

Všude ostnaté keře,

moji kůži trhají stejně jak šlehy biče.

 

Ty uzavíráš okna,

pak závěsů těžkou oponu zatáhneš rázně.

Noc, neprodyšně mocná,

mne obklopuje tmou a probouzí bázně.

 

Ty uzavíráš duši

a oči, Tvé duše okna, už nesvítí v mlze.

Sluší nebo nesluší,

hořký lék už jsem spolkla,

déle čekat nemůžu, i když to jinak nelze.

 

Ty uzamykáš srdce

a ledové krůpěje padají na teplou zem…

I když to zvládám těžce,

nech mi škvírku naděje,

neb mne do toho svého, odlišného světa vem.

 

Autor Vamalien, 14.05.2016
Přečteno 422x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, Kubíno, Lioness, Móny, Mácha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo to je tak smutně pravdivý, bohužel se v tom vidím, prostě tvoje slova jako by odhalila to co jsrm prožil....-(
Krásný, trefný, pravdivý a bohužel u mě prožitý....
....paráda....ST...

14.05.2016 00:14:48 | Mácha

Jestli to nebude tím, že to také prožívám...

14.05.2016 00:25:31 | Vamalien

No to si myslím jinak by se mě to tak nedotklo a nebylo by to tak procítěný ...

14.05.2016 00:56:48 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí