Musa

Musa

Anotace: Žádný cit není věčný.

Sbírka: Stručné verše

Upnutá látka obepíná křivky tvého těla
Muso, jež jsi na básníka zanevřela
Ty oči, jež básník kdysi zřel
Do nejdelší smrti nezapomněl
I ty údy dlouhé bílé
Útlé prsty roztomilé
Zakrývající krvavě rudé rty

Nepoznávám, zda jsi to ty
Těch dvacet, třicet let uteklo jak nic
Útlost boků se ztratila
I krev ze rtů sešla
Vše spolkl času chřtán
Již ti nejsem zaprodán
Autor Ravena Lupus, 18.05.2016
Přečteno 495x
Tipy 1
Poslední tipující: Urvisu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí