Láska na zkoušku

Láska na zkoušku

Anotace: ...není co dodat...

Stojím na divném rozcestí,

které jsem zde nečekala.

Žádná předtucha se zvěstí,

co by mne včas varovala.

 

Navléká cesta neznámá

kroky, jak perly na šňůru…

Nejsem s tebou ani sama,

nejsem ve snu ani vzhůru.

 

Nechci únik zoufalý,

hledám jen porozumění.

Ty jsi můj vítr nestálý,

co ve vteřině promění

 

slunečních paprsků svazky

v mraky, co přináší bouřku.

 

Není to zkouška lásky…

…jen Tvoje láska na zkoušku…   

Autor Vamalien, 23.05.2016
Přečteno 782x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, xoxo, Lioness, bogen, Mácha, Tomáš Pavlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí