Vyznání

Vyznání

Anotace: :3 jsem se trošku zasnila

Možná se na tebe pořád dívám,
trošku se před tebou skrývám.
Ty mě vždycky znervozníš,
krásný úsměv na sobě nosíš.
Těším se na každé naše setkání,
dech se mi pokaždé zatají.
Srdce mi začne tlouci,
nemohu nikam utéci.
Chci se tě dotýkat,
chci být s tebou,
chci ležet v trávě,
pod oblohou  modrou.
Tvé oči jsou tak zářivé,
tělo krásně svalnaté.
Čekám na to, až se mě zeptáš na otázku,
chceš do konce života lásku.
Dáš mi přenádherný prsten,
je to dokonalý love sen. 

 

Autor Katherin Bidmonka, 29.05.2016
Přečteno 555x
Tipy 4
Poslední tipující: kara11, Annie Tauer Jackson, Lioness, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí