Tvá slova

Tvá slova

Anotace: O osudové

Tvá krásná slova opijí mě do němoty
a tvé oči omámí mě do slepoty
chtěl bych, nevím, je to dlouhé
navíc, zjístím, fráze pouhé

rozběhnem se do vinic, do sluných hájů
projedem se kolem koňských stájů
na nic víc nemám talent
než na vytváření tajů

projedem se krajem
tvých hnědých vlasů
někdy mě vklopíš
do úžasu

kolik dní trvá
ta éterická bytost
kolik vteřin
už jen malá pouhá
a má touha
je opilá
Autor PrincOfBalcon, 11.06.2016
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí