Záříš..

Záříš..

Záříš jako slunce,
jako ta nejjasnější hvězda.
Rozechvěli se mi z Tebe ruce,
tak hlasitě mi tluče srdce.
Tvé jiskřivé a zářivé oči mi podlamují kolena,
před Tebou nemám slov.
Ponořila bych se do voňavého sena,
jsem trošku v obličeji červená.
Při každém pohledu na Tebe se začnu motat,
asi omdlím, chytej mě.
Už budu každou chvíli padat,
když mě chytíš budu Tě navždy milovat.

Autor Katherin Bidmonka, 18.06.2016
Přečteno 706x
Tipy 8
Poslední tipující: Veru, MK, Annie Tauer Jackson, Jin&Jang, Frr, Zrzi, Kubíno, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí