Ráno s tebou...

Ráno s tebou...

Anotace: probouzím se ze sna ve tvém náručí.....

Jedna nota
mi spadla do talíře.
Teď se ven
teplou kaší líže..:)
Bude sladká
a líně táhlá--
takové noty mám ráda.

Doprovází ji bzukot včel
co za ní, ke slunci uletěl..

..za tvojí notou!!!-
-co do ucha mi broukáš,
když se po ránu s touhou na mě koukáš...
Autor michaela07, 22.06.2016
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí