S tebou

S tebou

Anotace: Jak nádherně se člověk může cítit s někým, koho miluje.

Paprsky slunce mě hladí po tváři,
v mých očích úsměvu jiskřičky zazáří.
Držíš mě v náruči, hledíme na sebe,
svůj život, lásko má, nechci žít bez tebe.
Čas plyne, minuta za minutou běží,
s tebou tu na dece tak krásně se leží.
Jen my dva v objetí a kolem příroda,
na tyhle chvilky nejlíp se vzpomíná.
Zvuk tvého smíchu nese se ozvěnou,
mé starosti na chvíli s tebou se rozplynou.
Jediné přání mám, zastavit teď čas,
ať navždy už zůstane ta vzpomínka v nás.
Jemné polibky občas ty vášnivé vystřídaly,
bylo nám tak krásně, proč bychom si to spolu ještě víc neužívali.
Už teď mi chybí pouhá tvá přítomnost,
tak moc se těším na naši budoucnost.
Autor AnxiousFox, 29.06.2016
Přečteno 630x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já zkrátka musela...:-)

01.07.2016 14:58:18 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí