Gauč

Gauč

Anotace: nejlepší místo světa

Chci sedět v gauči

prohlížet fotky

vzpomínám na ty časy

co byly ještě dobrý

Chci sedět gauči

jen tak se válet

vzpomínat na lidi, na věty,

na zázrak, na náhody.

 

Chci sedět v gauči

Chci sedět v mém sofá

mohlo by se všechno stát znova

 

Chci sedět v gauči

a usnout vněm navždy

nebo se probudit

v novém světě

Chci sedět v gauči

a číst si esemesky

tohle dělal bych radši

radši navždy

 

Chci sedět v gauči

Chci sedět v mém sofá

a všechno zažít znova

 Chci sedět v gauči

a chci abys byla tady

a měl jsem tě v náručí

tak prosím dojdi

Chci sedět v gauči

a myslím na tebe

a tvoje jméno volám

z okna do nebe

Autor PrincOfBalcon, 16.07.2016
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí