Listopad

Listopad

Anotace: Pára čaje vplula do hudby Schoulená kočka z okna vyhlíží ...

Pára čaje vplula do hudby

Schoulená kočka z okna vyhlíží

Plavou zase myšlenky na časy lepší

Stará gramofonova deska steskem mlčí

Ale nepustils ji

,, Zalij ten čaj ještě’’, praví ta Tvoje

Přikryls dekou  tu starou můzu a klimbeš v Bluesu

od Cohena

Jó, to byl tehdá listopad

Listopad tě vykoupal v tónu vonných tyčinek

Ukážes na oblohu prstem

Z hvězd se roní na obloze jelen

Ten Listopad byl jen jeden

Tvá drahá tě krmila medem

Tys nemocen a zamilován ležel

To bylo tehdy, když durové tóny šly už spát

 

Byl Listopad ...

 

  

 

Autor Portos-Edgar, 20.07.2016
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí