AŽ,AŽ,AŽ..

AŽ,AŽ,AŽ..

Anotace: jen tak :)

Až Slunce přestane hřát,

ani tehdy Tě nepřestanu milovat.

V poslední nádech chci se Ti dívat očí,

cítit Tvou dlaň a něžňounce se k Tobě tisknouti.

Toužím být Tvou láskou,životem a vším krásným

ve chvílích dobrých i zlých,protože

navždy spojená duše si přeji s Tebou být...

 

Autor punky232, 04.08.2016
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí