Na dálku

Na dálku

Anotace: ...

chladnu jak ploténka sporáku,

bez tvého doteku, hořáku,

a sem tam mě napadá, ne že ne,

jestli tvé objetí ten chlad zažene

 

jsem jak stůl v opuštěném bytě,

na který sedá prach,

a rozjímám o svojí naivitě

zahřej mě, lásko, mám strach

 

strach že to nikam nespěje,

že jenom oba marníme čas,

jsem si však vědoma naděje

a vsadila bych si na nás zas

Autor Jaine, 09.08.2016
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: alasar, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)! . . . a vsadila bych na nás zas a znova - ať otevře se brána andělova - a nikdy nazavře :-).

09.08.2016 06:00:11 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí