Svatební...

Svatební...

Anotace: Jako dar ke svatbě...

Kdy se dva ž berou, no to je sláva.
Tomáš se žení, Dája se vdává.

Zájem nejeden mají společný,
proto už roky tvoří pár báječný.
Vůbec jsme se proto nedivili,
že se Ti dva spolu seznámili.

Ona v bílé stopě projela hory
On má zas slabost pro motory.

Do Asijských zemí na cestu se dali
za sportem, do hor, sem a tam.
Větší romantiku nepoznali,
upevnila se láska jako trám.
Stíhají toho mnohem více
on jako hasič plameny hasí
cestují po celé republice,
ona se ve škole poctivě hlásí. :)

Cestou životem s větrem v
zádech
na motorce společně vstříc cíli
slovo láska skloňujte ve všech
pádech
jeden druhého jste si zasloužili

Už máte po svatební hostině
zavřete obě tchyně do skříně
ať v klidu na děťátko zaděláte
a plně na cestu společnou se dáte

A až se další capart bude rodit
každé další ruce se budou hodit
a to znamená jediné
vypustit tchyně ze skříně

V kraji Krkonoš – velehor
zaplanul plamen Vaší lásky
a dnes Vám svatební hraje chór
na cestě životem žádné vrásky...
přejí...
Autor Adele B., 10.08.2016
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí