Vpleteno do vlasů

Vpleteno do vlasů

Anotace: ..

Tvůj úsměv v hlavě vídám

a jméno svý

vpletl jsi mi do vlasů

spolu s pramínky tvých dlaní

 

Mý srdce má tě

tajně vytetovaný

 

A hodina brzká ranní

stává se daní

za krásu

 

Tvoje oči

barvy topazu

jasně září nocí

 

"Mám z tebe dobrý pocit"

už párkrát jsi mi řekl

jen tak mezi řečí

 

Noc je tmavá

páteční

na zápraží klečí

a pak nenasytně

sépiovitě

požírá slunné

sobotní ráno

 

Světlo proudí dovnitř

skrze žaluzie

jaksi rozsekáno

 

A TY

Jsi pro mě jiný

Jsi jeden ze sta

stavím tě na

p i e d e s t a l

 

A všude kam jdu

je tvůj stín

a ty oči topazový

pasoucích se laní

při úsvitu

ranní rosou

 

Tak kdo z nás poví

zda místo básní

budeš mou delší prózou?

Autor Lioness, 12.09.2016
Přečteno 699x
Tipy 29
Poslední tipující: mkinka, Breakthru, Mácha, kamínek, vodnař, Akrij8, kudlankaW, JSJ, Misha, Madanik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

27.01.2022 22:33:01 | mkinka

Díky. Jsem překvapená že jsi zavítala do starších děl :) ale těší mě to moc!

28.01.2022 12:47:07 | Lioness

Hezká Lio :-)

12.09.2016 21:15:32 | Kett

Díky milá Kett :) po delší době jsem se rozhodla něco přidat..

12.09.2016 21:27:51 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí