Meteory

Meteory

Anotace: Báseň o meteorech :)

Meterory z nebe prší
do roklin,do strží
pojď si něco přát
ať nemusím dlouho stát

kouknem spolu na nebesa
na zářící vesmírná tělesa
hvězdy až shora spadnou
nemají vůbec cestu snadnou

Hvězdy na nás mrkly
ptáci na stromech umlkly
Objeví se shůry třpyt
do duše navždy vryt
Autor Petr27, 16.09.2016
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Misha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí