Je tam někde ta pravá

Je tam někde ta pravá

Anotace: Je to, jak v nás vládne, znát - cit k tobě mě chce dnes hnát tam, kde je nesnadné snad neznat tě,...

Je to, jak v nás vládne, znát -
cit k tobě mě chce dnes hnát
tam, kde je nesnadné snad
neznat tě, což bych nezvlád.
Zamilování - emoc. Je mocné moc,
nemoc nic nemoct.
Láska je vynález - tolik jsem se nalez(nalezl),
řvu na les, že tu svou nemůžu nalést.
Tmavá nebo plavá,
skromná či bravá,
je tam někde ta pravá pro mě.
Nechť se v mou ideu proměň.
Starší, mladší o dva,
nevhodná, vhodná.
Stačí, když hodná a hodna
vztahu bez stahu, však žádná z davu
... nebo ústavu, co má hádky za stravu,
kouká na stranu, vedle který vstanu a stárnu,
né úplně sebe samu, co má v hlavě slámu...
Autor CORP, 28.09.2016
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

28.09.2016 10:31:21 | CORP

Nádherná obratnost slov :-)
:-))

28.09.2016 10:26:53 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí