Má vysněná

Má vysněná

Anotace: -

Po tý, kterou bych byl hlazen, se slehla zem,
který záře by z tváře šla, jenž zavře
démony, s kterou v žilách zavře ten záhřev -
zažiješ s upřímným, né s lhářem.
Chci ať jsi jiná, ať jsi má, která s mýma
očima usíná, s kterou to nezhasíná,
která zbývá z posledních, s jinejma nesplývá,
usmívá se, chvíle, když zlý mám, úsměvem smývá.
Autor CORP, 02.10.2016
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková, Philogyny1, Bánší
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Ach...opět se mi rozskočilo srdce dojmem hřejivým...

02.10.2016 16:31:53 | Tvořilka Lenka

Jů to se mi moc líbí,tak moc myšlekově zpracováno :)

02.10.2016 15:56:01 | amazonik

Děkuji.

02.10.2016 16:24:51 | CORP

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí