Úzkost

Úzkost

Anotace: Zamilovanost dokáže člověka úplně pohltit...

Je mi úzko, vcházím nezván,
mám řezné rány, rád se ti odevzdám.
Už to sám nezvládám, požírá mě ta temnota,
nic jsem nedokázal za toho bídného života.
Ani vyznat ti lásku, má milá,
promiň mi, když ty jsi tak spanilá.
Chci dát vše, co ještě mám v sobě,
bez tebe jsem jednou nohou v hrobě.
Slzy mi stékají po tváři jako vodopády,
chci depresi uniknout z krutovlády!
Autor Vaazard, 04.10.2016
Přečteno 436x
Tipy 11
Poslední tipující: amazonik, Iva Husárková, Frr, Jin&Jang, jitka.svobodova, Misha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně štěstí...

04.10.2016 23:19:14 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí