Žádost

Žádost

Anotace: Projevy zamilovanosti a nezkrotná touha

Nemůžu spát, pronásleduje mě insomnie.
Cítím všude po pokoji vůni mé sladké lilie.
Pronásledují mě duchové na každém rohu,
už se modlím k věčnému bohu.
Snad mě zbaví mých hříchů a studu,
stejně jako hříšníky a žít už budu.
Nezbývá moc času na hlouposti,
zítra ráno přijdou vážení hosti.
Musím prostřít stoly, připravit hostinu
a získat si náklonost dívčinu.
Masku sundat a lásku vyznat,
prsten vyndat a city přiznat.
Snad neodmítne mou nabídku milou,
chci svatbu překrásnou a bílou.
Autor Vaazard, 11.10.2016
Přečteno 450x
Tipy 9
Poslední tipující: kdotoví, Psavec, jondys, Iva Husárková, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

TAK AŤ SE VYDAŘÍ..:-D***

11.10.2016 21:06:35 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí