Volám tě...!

Volám tě...!

Anotace: ...Volám tě do noci...tichým kouzlem ...lásko!

Tři lístky jetele,
jedna kapka rosy,
hvězdný svit, co vidím z postele...
a může začít..cosi...

Lehkým krokem pozvolna našlapávám,
i ve větru, stále pozor dávám-
v mlze se šíří tajemná lesní vůně....
A do toho zvoní , z dálky , potok či tůně.

Tiše do vánku své přání šeptám.
Nikomu ho nepovím, na nic se neptám...
Jen své touhy - kouzlem - vesmíru předávám,
a s úsměvem pak od něj ..cosi..očekávám :o)

Perly do vlasů
stuhu do pasu
dotek motýlý-
počkej na chvíli...

Teplo od slunce,
rosu na dlaních...
věčně s úsměvem,
cítit v duši klid!!!
Autor michaela07, 20.10.2016
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Dreamy, Fany, Iva Husárková, Jan Urban, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-)!

21.10.2016 19:48:48 | Fany

Moc se mi to líbí. :-)

21.10.2016 04:06:07 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí