Daleko od sebe

Daleko od sebe

Anotace: Tak jako hvězdy zářící na nebi, tak jako padající komety, tak ...

Tak jako hvězdy zářící na nebi,
tak jako padající komety,


tak jako Venuše,
tak zapsal jsi se mi do duše.

 

Když dotýkáš se mojí tváře,
jsi jako iluze, jako Polární záře.

 

A tak jako spaluje Slunce,
tak spaluješ ty mé srdce.

 

V tomto čase na této planetě,
jsi tu ty nedaleko ode mně.

 

Veliká vzdálenost je mezi námi,
ne však tak velká, jako mezi hvězdami.

 

Od doby co cítila jsem tvůj dotek
uplynul už celý věk.

 

Čas zkrátka plynul dál,
zatimco plamen v srdci zkomíral.

 

Z plamene se stal dým,
který se v protoru rozptýlil.

 

Budoucnost se zdá být teď tak daleká,
jako další osidlená planeta.

Autor UNIFEM, 26.10.2016
Přečteno 510x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí