Kolejnice dní

Kolejnice dní

Anotace: ...

Mlha Jí líčí tvář

a v očích se prázdná pole zrcadlí.

I dnes se svítáním

probudil se v Ní

 

Bezradní milenci

jdoucí si naproti

po kolejnici dní

                                                       

                                                       On Ji, Ona Jeho                                                                         

ví,

že potkají,

až budou mít vlaky dovolenou

 

Pak v jedno splynou

navzájem na protest svědomí

 

Protože jsou si souzeni ...

Autor Koza, 07.11.2016
Přečteno 489x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, Mácha, bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo ví, co je čeká ;)

10.11.2016 07:34:22 | Koza

snad se nerozsoudí...

10.11.2016 07:27:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí