Slunečnice

Slunečnice

Anotace: Báseň o krásných květinách

V doprovodu krásných společnic
budu se procházet lánem slunečnic
dívky na mne hlavu otáčí
jako žluté květy v květináči

Slunečnic je však víc než holek
jenž ve váze zdobí můj stolek
to zlaté slunce dívka natrhá
dřív než ve vsi kohout zakokrhá

Zlaté květy dáš si do vlasů
aby zdůraznily tvou nehynoucí krásu
až příští rok při svitu večernic
přineseš mi plnou náruč slunečnic
Autor Petr27, 10.11.2016
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó, jak nádherné... :-)

10.11.2016 21:01:52 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí