Venuše, Země, Mars = Diamant

Venuše, Země, Mars = Diamant

Anotace: Výpověď jedné milenky...

Prožitý, emoci nabitý slam. Po tomto slamu, jsem se rozlétla do všech směrů mé srdce se otevřelo a štestím se málem rozletělo, mé emoce ze sebe před všemi dostala a očistu mé duše udělala...

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Mars z marsum univerzum kráčí,

Já Venuše z venuše padám.

Na půli cesty,

se naše duše střetly.

 

V křížovém okouzlení opojení,

prožívají chvíle,

neuchopitelností možností země.

 

Tvarující těla,

sounáležitosti lpění,

pění ódy na radosti.

 

O tajemné noci sní,

s tebou... se uráčím říct,

otevřít se plně světu mému.

 

Spontáníí výkřiky noci,

jiskřící pohyby planoucí,

jesitost hvezd uraci rict vic?

 

Té noci nebe se otevřelo,

na svět proniklo tiché chtění

nedozírné napětí vesmíru...

 

To naše těla vytvořila? Snila?

 

Myšlenkách na tebe usínám,

za denního světla tě prožívám.

V obličeji milého představuji tebe...

 

Diamante, Amante, bramante

můzo spanilá...co do myšleni vklouzá,

něžnosti ve druhém vesmíru prožívá.

…Nocí vytvořené více..(zlomená)

 

Dále... vítá křižovatku nepoznanou.

Rozhodnout musí cestu? či cesty?

Evoluce ovšem nenabízí možnosti chtění, lpění,

vybrat z nenadálých koutů musí.

 

Srdce se mi rozkočí

s touto vděčnosti ,

co prožívám v dané věčnosti

žití mého opojeni, opium té noci

za bytosti vděčím... zrcadlení.

 

Štastna jsem.. štastná!

vykřičet do světa chci,

svou vášní a duší se rozplynout,

do srdce tveho amante…

 

Sny dále s námi kráčejí,

do nirvány nás vznášejí..

Animus v mém těle křičí,

Anima v bramantově hlavě jiskří!

 

…Aničča... pomíjivosti chvíle ztrácená,

nenachází spojení, spoj se vytrácí, ztrácí,

převrácí se v osudu... rozchodu...

 

v momentě mesíčního vzruchu. Roztříští se...

Částečky atomů, protonů, elektronů vzduchem

 pomíjivosti, zlosti rozpouští se v plnosti hmotnosti.

 

Nepopsané listí dopadá na sklonku úplňkové noci,

Moci přemoci emoční výbuchy, v těle ženy.

Při největší luně bludně rozhodnutí učiniti,

Vepsana do srdce diamanta....

 

Končím otevřeným rýmem,

jelikož konec nemám,

stále prožívám!

To budoucnost.. osud v osu ukáže....

 

Trojúhelník v kruh se vytváří..

Setu bandhásánu vám vytvořím...

(pozici kruhu)

 

Autor MiMiKa, 07.12.2016
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Aurora
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opäť mi vyrazilo dych! Venušu milujem, krásne symboly!

08.12.2016 11:38:17 | Aurora

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí