Sny

Sny

Anotace: ...pohlazení v spánku..

Jdeme spolu cestou v poli
držíce se v dlaních
říkáme si co nás bolí
ale i co chrání

uleháme do podkroví
kde je naše komnata
a tam rád ti povím
že jsi moje vysněná

víla v záři reflektoru
mojich hnědých oček
souputnice cesty v páru
a k srdíčku klíček

odemkni a sundej peří
pojď jen ke mě blíže
budu se ti něžně dvořit
v duši i trochu níže

jak jdem spolu stezkou ranní
rosou dál za svým snem
splníme si všechna přání
až noc pohltí den
Autor vodnař, 14.12.2016
Přečteno 613x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžné a líbezné veršování

15.12.2016 15:03:58 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí