Dvě těla

Dvě těla

Anotace: Má první. Snad se bude líbit.

Dvě bílé peřiny, jedna ranní káva,
oči upřené jak cigareta hoří.
Dvě nahá těla, žhne to jak láva,
společný sen se v rukách boří.

Dvě těla pak vzdálená,
vře to a výbuch hrozí.
Dvě těla pak blízko, co to znamená?
Nemohou se rozdělit, je před explozí.

Mají jednu duši podrážděnou,
srdce stejně jim buší.
Mají jednu lásku, snad zachráněnou,
jak to bude dál (ne)tuší.
Autor EndaEnda, 22.12.2016
Přečteno 474x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Poetik, Iva Husárková, PrincipK, malyK
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...odvážné...;-)

22.12.2016 16:43:43 | bogen

Pekne, prosim vic ;)

22.12.2016 00:41:58 | malyK

Děkuji :)

22.12.2016 11:15:00 | EndaEnda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí