Raněný

Raněný

Anotace: Hezké počtení přeji.

Já čekala Tě ve dne v noci,
já v hloubi duši doufala.
Čas plynul den vršil další půlnoci,
já po světě se žalem toulala.

Tys přišel, byls trochu jiný,
svět venku změnil Tě,
Změnily Tě tvé i jejich činy,
ty toužíš už jen po pomstě.

Já chtěla tvoji duši zpět,
já milovala Tě takového.
Ale nejde vzkřísit zvadlý květ,
já neuzdravím na duši raněného.

Ty snažil ses být jako dřív,
tvoje tužba a hřejivý cit.
Ani naše láska neměla takový vliv,
a my dva zvládli se zase sžít.

My oba čekali, co bude dál,
náš sen už nebyl celý.
Postupně jak led nám tál,
naše plameny snad (ne)vyhořely.
Autor EndaEnda, 23.12.2016
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, PrincipK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí