Vločky

Vločky

Anotace: ...sněhová zima..

Bílé vločky padají
pokrývají stráně
jak andělé když se slétají
chránit v duši pláně

od zloby a bolu
plodů mysli trpkosti
zmrazit smutku skálu
nápojem radosti
Autor vodnař, 02.01.2017
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí