rok 0

rok 0

Anotace: ...



šaty tak lehce nad kolena 
a úsměv v barvě vzácných vín 
a kolem prstu 
....,....stéblo vlasů 
 
horkost se vlévá do slabin 
pocity touhy 
známé všem 
.........zrozeny  z časů 
 
pod matkou jabloní svody hadí 
a do lásky se vetřel hřích 
v těch dnech 
.........v těch prvních nocích 
 
poslouchat někdo 
slyšel by ten vzdech 
když zlomila se touha 
..........v jejich bocích 
 
 
nehledej javorový list 
vítr a čas 
ho odvál v zapomnění 
kořeny v zemi skryty 
tam někde já 
 i ty 
v minutách pobláznění
 
pověz mi hladino
tichá a lesklá 
křehká a svázaná 
ty v zajetí ledu 
 
 
 
copak mě čeká tam někde 
....vpředu 
 
 
 
 
 
 
 
Autor poeta, 03.01.2017
Přečteno 359x
Tipy 18
Poslední tipující: střelkyně1, Nikita44, bogen, zdenka, Luky-33, hanele m., kdotoví, Dreamy, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a hladina pravila
tichá lesklá a svázaná
budu jen do rána
křísni mi sluneční paprsek
do mého nitra
podívej
nad obzorem svítá

09.01.2017 18:37:54 | střelkyně1

a ledy pukly.. nečekaně
to z hor se valil chladný proud
bral jemné písky
přímo ze tvé dlaně
vyzýval nečekej
zkus se zout

09.01.2017 19:24:35 | poeta

oooooo:-O :-)
poeťáčku:-:-) :-)
Ty jsi se tak zasnil, až jsi došel k tomuto, no tééééda .-D :-)) Hihi.ST.

04.01.2017 14:16:51 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí