Haléře

Haléře

Anotace: ...

Nejsou stopy v písku.
Není mlčení.
Přesto v mém ohnisku,
voda pramení.
Jdeme bez zisku.
Chladní a ztrápení.

Člověk budiž lidstvo.
Kosa kámen tupí.
Tedy máme jisto.
Nejsme hloupí.
Co dítě ztropí.
Nebo dívka oči klopí.
Dnes nikoho neuloupí.
Autor w3s, 16.02.2017
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí