jsi

jsi

viděla si někdy své oči?
ne? tak se koukni do zrcadla
protože jak je lemuje obočí
i svatým na obrázku huba spadla

tvé tělo postavili andělé
náčiní si na něm rozbili
mysleli že bude nesmělé
ale málem mnoho lidí zabili

ne schválně ale omylem
když vytvořily tuto krásu
když při pohledu spanilém
a vůni tvých vlasů?

zamotali hlavu člověku
který nemyslel na nikoho jiného
netočíme se teď v pravěku
ale jen v srdci zamilovaného
Autor najrob7410, 11.03.2017
Přečteno 491x
Tipy 9
Poslední tipující: vlcatko, mkinka, Donne, Jin&Jang, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí