Balada o koních

Balada o koních

Anotace: Báseň o koních

Jsem vděčný ,že mohu koně pozorovat
Jen o nich je tato balada
o koních i tobě budu veršovat
vím, že nás oba máš ráda

Tobě se ve tváři lesknou červánky
jenž v koňských očích se odráží
tys česla ořům jejich oháňky
než formani na dalekou cestu vyrazí

Koně odklušou kamsi za kopečky
dřív než této baladě odzvoní
stejně jako hřebcům jejich zvonečky
mladí kočí právě projeli Třeboní
Autor Petr27, 18.03.2017
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí