Noční toulky

Noční toulky

Anotace: Kouzelné noci a náhodná střetnutí

Byla noc a na obloze plno hvězd,
Před sebou plno směrů i cest.
Kterou si vybereš jen na tobě záleží,
O čas tuhle noc rozhodně neběží.

Síla osudu chtěla,
Aby se dívka s chlapcem setkala.
Ve chvíli, kdy se jejich pohledy střetly,
Již neskrývaly stud,
Nýbrž pocity náklonnosti jim v srdcích kvetly.
Pochválena noci buď.
Autor Sajksová, 31.03.2017
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Jan Urban, Cappp, jitka.svobodova, Iva Husárková, Koralína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké dílo, ze kterého jako by dýchal Mácha.

20.04.2017 21:28:13 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí