miluju tě takovou jaká jsi

miluju tě takovou jaká jsi

Anotace: ...

a právě teď

když se vztekáš

a vzrušeně rozprašuješ

neředěná slova


dostává má touha

přívod vzduchu

a nekontrolovatelně se stupňuje

mé vnitřní napětí


tvoje spontánní kombinace

světla a stínu

ve mě vybuchuje

a probouzí čarokrásný fantazie

  

miluju tě takovou jaká jsi

Výsledek obrázku pro sopka

Autor Akyš, 12.04.2017
Přečteno 506x
Tipy 12
Poslední tipující: Cappp, piťura, Dreamy, jitka.svobodova, Fany, Jin&Jang, Kett, Jort, Alci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí