Vodníkova dušička

Vodníkova dušička

Anotace: Vodníkova dušička

Vracím se, vracím
Do pohádky
S tváří od pláče
Šedivou
Tahám za provázky
Z temnoty hlubin
Opatrně
Vyprošťuji
Jemné vlásky
Jak vlají pod vodou


Pod vodou


Zlehka svítá
Dávno
Vodník čaroval
Nikdo už vílu
nehlídá
Tolik tě chci zpátky!
Dušičko má
v divoženku
zakletá!
Autor Martina Ludmila, 02.05.2017
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Urban, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí