Objímat

Objímat

Anotace: Objímat Když poprvé Jsem tě objal Byla jsi jak rozbouřené moře Chvěli jsme se oba touhou Pryč...

Objímat

Když poprvé
Jsem tě objal
Byla jsi jak rozbouřené moře
Chvěli jsme se oba touhou
Pryč je mé samoty hoře
Jsi něžná a krásná
Pořád jako poupě
Proč divím se já tak hloupě
Že v přítmí náměstí
Já planul tak velikou vášní
Nevěřil tomu
Že už jsme spolu
Zamilovaní a krásní
Já lehce tě líbal a objímal
Vnímal tvou vůni
Že mi zas odcházíš
Žal ve mně trůní
Doufám že obejmu tě zítra zas
Ať vzplane naplno
Naší lásky čas
Vedle tebe cítím se skvěle
Pln síly
Ať je noc nebo den bílý
Když jsem sám
Vroucně toužím
Po tvém obětí
Mám vlhké oči
Chvěji se dojetím

Autor Beďa, 06.05.2017
Přečteno 584x
Tipy 4
Poslední tipující: dívka s velrybou, Iva Husárková, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné! :)

18.05.2017 20:42:58 | dívka s velrybou

děkuji za pěkná slova

18.05.2017 22:29:38 | Beďa

Krásné. ST. :-))

07.05.2017 05:11:37 | Iva Husárková

Díky !!!

09.05.2017 05:22:06 | Beďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí