pampeliško rozfoukaná

pampeliško rozfoukaná

Anotace: ......

můj živote má lásko

má louko plná pomněnek

pampeliško rozfoukaná

 

jsi vodou

kterou slunce žene k varu

od vzdálených moří až na Saharu

 

jsi mlha

za kterou už vidět není

projdu-li

pak se všechno změní

Výsledek obrázku pro světlo

Autor Akyš, 07.05.2017
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, piťura, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí