Malý princ

Malý princ

Anotace: improvizece podle filmu

Malý Princ

Chtěl bych být tak malý
jako byl na své planetce
malý princ šťastným
hlídat si své skromné věci
a být jediným mocným
být si svým králem
i poddaným
cestovat vesmírem
potkávat hvězdy různé
velké malé i hrůzné
chytat je do sítě
čerpat z nich sílu
občas nějakou vílu spatřit
ne tak docela
s každým se bratřit
jen s tím kdo přijme můj dar
moji sílu tak
aby nebyla nazmar

Autor Beďa, 12.05.2017
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, dívka s velrybou
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí