Bojíš se ??

Bojíš se ??

Anotace: ???

Bojíš se??

Bojíš se
Tmy
Bojíš se
Samoty
Neboj se
Jsem tu
S tebou
A vedle tebe
Nenechám tě
Samotnou
Trápit se
Ve tmě
Zavedu tě
Na slunce
Na vrchol
Hory
Tam ukážu ti
Celý obzor
Navzdory
Na konci cesty
Poznáš
Ten úžas
Jak těžké je
Zvládnout
Ten zápas
Zápas se životem
A smrtí
Srdce mi buší
Myšlenky mě drtí
Co ti říct
Ať nevzdáš to
Tak mladá
Ať jsi šťastná
A ráda
Že tu jsi





2005

Autor Beďa, 30.05.2017
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: Philogyny1, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí