KAŽDOU NOC

KAŽDOU NOC

Svlékám Tě

každou noc

 

z nitek pavučin

 

pak mizím

v krajkách s Tvou vůní

 

v dechu hvězd

za svitu černé tmy

a ohýnků Tvých očí

 

s otisky dlaní

šeptající

 

Nepospíchej...

 

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 31.05.2017
Přečteno 515x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Akyš, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí