Eben

Eben

Anotace: Přeji všem plno múzy a krásné jarní dny!

Sbírka: Šepoty, polosny a tóny

Má vlasy
barvy dohasínajících ohňů
když se u stmívá u tiché řeky
a ptáci vrávorají spát.

Odstín
rezavých kolejí, které
tiše políbím, než usnou
a než je vyruší půlnoční vlak.

Stopy
po vášnivých nocích, co probděla
v hnědých barvách na zdech pokoje
už jen těžko zahladí.

Na chvíli
přijde s barvou afrického ebenu
a to až když se ujistí,
že jako ptáci vrávorám spát.
Autor Zasněný básník, 08.06.2017
Přečteno 545x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí