Cukrový sen

Cukrový sen

Anotace: ???

Cukrový sen

Sladký život
S tebou mám
Jak cukrový sen
Je to
Že ani nevnímám
Když připluješ
Na bílé lodičce
Ke mně
A nabídnu ti
Zlehýnka
Své silné rámě
Pak koupíme si
Cukrovou vatu
Ve starém krámě
Budeme se
Na sebe dívat
Sklánět k sobě
Hlavy
Tak dlouho
Nesmíme šetřit
Ani minutu dlouhou
Na zahradě
Budeme se objímat
Dokud svět
Kolem nebude tmavý
Pak zvečera
Zajdeme do domu
Až čas bude hravý
Do hrnku
Dáme si čaj teplý
Do rána
Budeme se milovat
Tak dlouho
Až zas svět bude světlý
Až ráno osvětlí slunce
Naše těla hladká
Noc byla krásná
Probuzení sladká



2009

Autor Beďa, 09.07.2017
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST***

10.07.2017 23:54:28 | jitka.svobodova

díky

28.07.2017 18:25:42 | Beďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí